Sodelovanje na natečaju


Sodelovanje na natečaju


PD Gorenja vas organizira nagradni fotografski natečaj,

ki bo potekal od 1. decembra 2018 do 27. januarja 2019

z naslovom:

 

“Vremenski razgledi z vaših hribov«”

 

Vreme...

V Planinskem društvu Gorenja vas smo za temo letošnjega nagradnega fotografskega natečaja za temo izbrali VREME, za naslov natečaj pa izbrali »Vremenski razgledi z vaših hribov«

 

Kaj je lepšega kot opazovati lep sončni vzhod z vrha jutranjega cilja, hriba, gore? Ali iz doline proti domačemu razgledniku opazovati igro oblakov, svetlobe! Se nenadoma znajti sredi piša meglic.

Kaj naredi razgled lepega, ko se zazremo proti hribom ali z gore v dolino, proti obzorju? Vreme. In to je tema letošnjega nagradnega natečaja, ki ga pripravljamo V PD Gorenja vas.

 

Tokrat želimo, da v svoj objektiv ujamete igro svetlobe, oblakov, senc. To kar za nas ustvari eden izmed prvinskih elementov okolja, na katerega nimamo vpliva – vreme.


Za vse tiste, ki pa hočete še nekaj več, pa ujemite v svoj objektiv oddaljeno nevihto, oblak, ki kipi v nebo, ko se poleti pripravlja, da izpusti svoj težki tovor na presušeno zemljo ali še malo večji izziv, ujemite blisk, strelo … Ujemite v oko objektiva ujmo, ki se zgrinja izza hriba, gore nad mesto, pokrajno …

 

Takšne fotografije bomo še posebej odbrali in jih tudi ustrezno nagradili.

 

Izbrane fotografije bodo ob zaključku natečaja razstavljene, najboljše pa tudi nagrajene.

Fotografijo pošljite skupaj z zahtevanimi podatki (naslov fotografije, kratek opis, kontaktni podatki pošiljatelja) najkasneje do 27.1.2019 na elektronski naslov: pd.natecaj@gmail.com.

Vsak avtor lahko v posamezno kategorijo pošlje do deset (10.) fotografij.

Pravila v zvezi prijavami na natečaj si preberite v dokumentu na dnu te strani!

Izbrane fotografije bodo razstavljene v avli OŠ Ivana Tavčarja v Gorenji vasi. Odprtje razstave se bo tudi letos sovpadlo z rednim občnim zborom društva.

Zmagovalne fotografije bodo nagrajene z lepimi nagradami.

 

Za vse dodatne informacije, vaša vprašanja in pobude ter pomoč pri prijavi na natečaj nas povprašajte po elektronski pošti: pd.natecaj@gmail.com

ĉ
Darko Miklavčič,
Oct 26, 2018, 11:16 AM
Comments