Sodelovanje na natečaju - V hribih je lepo

PD Gorenja Vas organizira nagradni fotografski natečaj, ki bo potekal od 1.7.2012 z naslovom:

V hribih je lepo – planinski izlet

Predstavite nam svoj foto utrinek s planinskega izleta z nami - našim društvom, samostojne odprave ali pa izleta skupaj v vašimi znanci, prijatelji.

Poslane fotografije naj vsebujejo motiv z izleta v domače ali tuje gore, hribe. Še posebej so zaželene fotografije, na katerih so tudi sopotniki na poti, oziroma soudeleženci vaših pohajkovanj, planinske postojanke, bivaki, zanimivi pogledi na preplezane smeri, utrinki iz označenih poti, lahko tudi iz brezpotij. Predstavite nam zanimivost, ki ste jo srečali na izletu in vam je ostala v spominu. Izbrane fotografije bodo ob zaključku natečaja razstavljene, najboljše pa tudi nagrajene.

Dandanes je že tako, da je del »nujne« opreme ob obisku hribov in gora postal tudi fotoaparat, kateri nam pomaga zabeležiti in shraniti naša doživetja, za kasneje, ko bo dež … Pravijo, da slika nadomesti sto besed, če pa je za povrh »še ena tistih …«, potem pa jo je res škoda, da obleži pozabljena na kartici ali kje na disku domačega računalnika.

Fotografijo pošljite skupaj z zahtevanimi podatki (naslov fotografije, kratek opis, kontaktni podatki pošiljatelja) najkasneje do 5.1.2013 na elektronski naslov: pd.natecaj@gmail.com. Vsak avtor lahko pošlje do dvajset (20.) fotografij.

Pravila v zvezi prijavami na natečaj si preberite v dokumentu na dnu te strani!

Izbrane fotografije bodo razstavljene v avli OŠ Ivana Tavčarja v Gorenji vasi. Odprtje razstave se bo tudi letos sovpadlo z rednim občnim zborom društva, zato še posebej povabljeni k sodelovanju vsi člani društva.

Tri zmagovalne fotografije bodo nagrajene z:

1. nagrada: Letna članarina (B članstvo), najem koče na Jelencih za 2 dni (v poletnem času ali po dogovoru) in planinski izlet v organizaciji PD Gorenja vas po izbiri

2. nagrada: Letna članarina (B članstvo) in planinski izlet v organizaciji PD Gorenja vas po izbiri

3. nagrada: Letna članarina PD (B članstvo)

Zatorej, ko vas bo pot čez poletje ali pozimi zopet zanesla v hribe, vzemite fotoaparat s sabo, ter nam pošljite Vaš

utrinek z vašega »Planinskega izleta«

Za vse dodatne informacije, vaša vprašanja in pobude ter pomoč pri prijavi na natečaj nas povprašajte po elektronski pošti: pd.natecaj@gmail.com

Slike desno (po vrsti navzdol):