Sodelovanje na natečaju - Med gorami

V letošnjem natečaju iščemo prizore, ki se skrivajo očem gornika, fotografa ali pa ostanejo prezrti zaradi »prevelike« želje po čimprejšnji osvojitvi želenega cilja. Tudi »Med gorami« se skrivajo prekrasni motivi vredni pozornosti in trenutka počitka, saj se marsikdaj izkaže, da bistvo popotovanja pot, in ne cilj!

Predstavite nam svoj foto utrinek s poti proti vrhovom. Lahko z nami - našim društvom, samostojne odprave ali pa izleta skupaj v vašimi znanci, prijatelji.

Poslane fotografije naj vsebujejo motiv z izleta v domače ali tuje gore, hribe. Predstavite nam zanimivost, ki ste jo srečali na izletu in vam je ostala v spominu. Izbrane fotografije bodo ob zaključku natečaja razstavljene, najboljše pa tudi nagrajene.

Fotografijo pošljite skupaj z zahtevanimi podatki (naslov fotografije, kratek opis, kontaktni podatki pošiljatelja) najkasneje do 5.1.2014 na elektronski naslov: pd.natecaj@gmail.com. Vsak avtor lahko pošlje do dvajset (20.) fotografij.

Pravila v zvezi prijavami na natečaj si preberite v dokumentu na dnu te strani!

Izbrane fotografije bodo razstavljene v avli OŠ Ivana Tavčarja v Gorenji vasi. Odprtje razstave se bo tudi letos sovpadlo z rednim občnim zborom društva, zato še posebej povabljeni k sodelovanju vsi člani društva.

Tri zmagovalne fotografije bodo nagrajene z lepimi nagradami.

Predstavite nam vaše vtise s poti proti vrhovom, del vaših spominov ob

vašem popotovanju

“MED GORAMI”.

Za vse dodatne informacije, vaša vprašanja in pobude ter pomoč pri prijavi na natečaj nas povprašajte po elektronski pošti: pd.natecaj@gmail.com

PD Gorenja Vas organizira nagradni fotografski natečaj

ki bo potekal od 1.8.2013 z naslovom:

Med gorami – Poti proti vrhovom