Sodelovanje na natečaju

PD Gorenja vas

organizira

nagradni fotografski natečaj,

ki bo potekal

od 1. decembra 2015 do 10. januarja 2016

z naslovom:

“ŽIVALI V GORSKEM SVETU”

Vsak pohodnik, ki med hojo v hribih ni preveč glasen in ceni tišino narave, se je na svojih poteh že srečal z zvedavim gamsom, ki je pokukal izza skale, predirnim piskom svizca, ko je opozarjal svoj harem na vsiljivca, ki je prikolovratil mimo. Metulja, ko je letal med gorskimi cvetlicami in iskal sladek nektar ali pa komaj ognili še od jutranjega hladu otrplega gorskega močerada.

Tema letošnjega nagradnega fotografskega natečaja so ravno ti včasih zvedavi, običajno pa plahi prebivalci gorskega sveta. Če ste ob bližnjem srečanju imeli s sabo fotografski aparat in vam je uspelo ta trenutek tudi zabeležiti, vas vabimo, da nam jo pošljete. Predstavite in delite z nami zanimivo bližnje srečanje, ki vam je ostalo v prijetnem spominu.

Predstavite nam vaš fotografske vtise z bližnjimi srečanji z običajno plahimi prebivalci gorskega sveta. Izbrane fotografije bodo ob zaključku natečaja razstavljene, najboljše pa tudi nagrajene.

Fotografijo pošljite skupaj z zahtevanimi podatki (naslov fotografije, kratek opis, kontaktni podatki pošiljatelja) najkasneje do 10.1.2016 na elektronski naslov: pd.natecaj@gmail.com.

Vsak avtor lahko pošlje do deset (10.) fotografij.

Pravila v zvezi prijavami na natečaj si lahko prenesete na dnu te strani! ali ogledate TUKAJ!

Izbrane fotografije bodo razstavljene v avli OŠ Ivana Tavčarja v Gorenji vasi. Odprtje razstave se bo tudi letos sovpadlo z rednim občnim zborom društva.

Zmagovalne fotografije bodo nagrajene z lepimi nagradami.

Za vse dodatne informacije, vaša vprašanja in pobude ter pomoč pri prijavi na natečaj nas povprašajte po elektronski pošti: pd.natecaj@gmail.com