Sodelovanje na natečaju

Sodelovanje na natečaju

PD Gorenja vas organizira nagradni fotografski natečaj,

ki bo potekal od 1. decembra 2017 do 28. januarja 2018

z naslovom:

“Voda v gorah«”

Voda.

V Planinskem društvu Gorenja vas smo se tokrat odločili, da bo tema letošnjega fotografskega natečaja

»VODA V GORAH«.

Za uvrstitev na natečaj NI pomembno, ali gre za slano ali sladko vodo, niti ali je fotografija posneta pod vodo, nad vodo ali ob vodi. Pomembno ni niti, ali gre za stoječo ali »brzečo«. Voda je lahko v potoku ali koritu, lahko teče iz pipe ali prši iz slapa, lahko je tudi v kozarcu ali steklenici, zamrznjena, snežena, ledena. Motivi so lahko slapovi, ledene sveče, bele zasnežene planjave, prepotenega, žejnega obraza, neviht .... pa do zadovoljstva planinca ob hladnem pivu. Edini pogoj pa je, da je voda na vaši fotografiji.

Voda je povsod okrog nas, zato jo je še toliko večji izziv upodobiti na izviren način. Namig: Tudi odsotnost vode tam, kjer bi morala biti, šteje! Ko boste pritiskali na sprožilec, zato razmišljajte karseda široko.

Naj v letošnji temi fotografskega natečaja to življenjsko silo narave ujame tudi oko vašega objektiva.

Izbrane fotografije bodo ob zaključku natečaja razstavljene, najboljše pa tudi nagrajene.

Fotografijo pošljite skupaj z zahtevanimi podatki (naslov fotografije, kratek opis, kontaktni podatki pošiljatelja) najkasneje do 28.1.2018 na elektronski naslov: pd.natecaj@gmail.com.

Vsak avtor lahko pošlje do deset (10.) fotografij.

Pravila v zvezi prijavami na natečaj si preberite v dokumentu na dnu te strani!

Izbrane fotografije bodo razstavljene v avli OŠ Ivana Tavčarja v Gorenji vasi. Odprtje razstave se bo tudi letos sovpadlo z rednim občnim zborom društva.

Zmagovalne fotografije bodo nagrajene z lepimi nagradami.

Za vse dodatne informacije, vaša vprašanja in pobude ter pomoč pri prijavi na natečaj nas povprašajte po elektronski pošti: pd.natecaj@gmail.com