3. sezona - uvrstitve

PD Gorenja vas

objavlja uvrstitve udeležencev 3. sezone akcije

“Prijatelji Jelenc”

Cilj akcije “Prijatelj Jelenc” je bil , da planinci dosežejo v enem letu čim več vzponov na Blegoš po označeni planinski poti mimo Jelenc.

V akciji je lahko sodeloval vsak član PZS ali gornik, ki se med vzponom na Blegoš ali sestopu z njega ustavi v zavetišču na Jelencih.

Kot obračunsko leto se je štela zimska sezona odprtja zavetišča na Jelencih od 1. novembra do 1. maja. Zavetišče je bilo odprto med dnevi, ki so bili predhodno objavljeni v pravilih akcije Prijatelji Jelenc in na spletni strani društva v rubriki "Dežurni na Jelencih".

Kot potrdilo vzpona se šteje lastnoročni vpis udeleženca v posebno knjigo, ki se je med sezono nahaja v zavetišču. Vpisuje se z imenom in priimkom ter krajem bivanja.

Vsa obvestila in rezultati v zvezi z akcijo, bodo objavljena tudi v pisni obliki v zavetišču na Jelencih, v času spominskega pohoda na Blegoš 12.5.2014 pa na vpisnem mestu društva.

Seznam vpisov udeležencev je oblikovan od skupaj vsaj petih (5.) vpisov posameznega udeleženca !

Ob zaključku akcije »Prijatelji Jelenc«, bo v nedeljo, 25.5. 2014 ob 11. uri, pred zavetiščem na Jelencih razglasitev rezultatov. Najbolj vztrajnim bomo podelili nagrade.

Vabljeni VSI "Prijatelji Jelenc"!

V sezoni se je bilo možno zbrati maksimalno 53 vpisov.

Vse udeležence hkrati obveščamo, da je ob zaključku letošnje akcije, tudi letos mogoče naročiti spominsko majico. Ker jo boste lahko prejeli le ob predhodnem naročilu, vse zainteresirane naprošamo, da na tel. 040 235-869 – Darko Miklavčič ali e-naslov dare.mi@gmail.com sporočite velikost, želeno barvo (rumena, modra ali črna), število kosov ter naročnika. Cena majice bo 5€.

Akcija bo organizirana tudi v prihodnji sezoni!

Komisija PD je 16.5.2014 pregledala vpisno knjigo in razglaša naslednje rezultate: