6. sezona - uvrstitve

PD Gorenja vas

objavlja uvrstitve udeležencev 6. sezone akcije

“Prijatelji Jelenc”

Komisija PD je pregledala vpisno knjigo in razglaša

naslednje rezultate:

Cilj akcije “Prijatelj Jelenc” je bil , da planinci dosežejo v enem letu čim več vzponov na Blegoš po označeni planinski poti mimo Jelenc.

V akciji je lahko sodeloval vsak član PZS ali gornik, ki se med vzponom na Blegoš ali sestopu z njega ustavi v zavetišču na Jelencih.

Kot obračunsko leto se je štela zimska sezona odprtja zavetišča na Jelencih od 5. novembra do 2. maja. Zavetišče je bilo odprto med dnevi, ki so bili predhodno objavljeni v pravilih akcije Prijatelji Jelenc in na spletni strani društva v rubriki "Dežurni na Jelencih".

Kot potrdilo vzpona se šteje lastnoročni vpis udeleženca v posebno knjigo, ki se je med sezono nahaja v zavetišču. Vpisuje se z imenom in priimkom ter krajem bivanja.

Seznam vpisov udeležencev je oblikovan od skupaj vsaj dveh (2.) vpisov posameznega udeleženca !

Ob zaključku akcije »Prijatelji Jelenc«, bo v nedeljo, 21.5. 2017 ob 11. uri, pred zavetiščem na Jelencih razglasitev rezultatov. Najbolj vztrajnim bomo podelili nagrade.

Vabimo vse "Prijatelje JELENC"!

S seboj pripeljite še najdražje in prijatelje.

V primeru slabega vremena se zaključek akcije prestavi za 14 dni (14. junij 2017).

V sezoni se je bilo možno zbrati maksimalno 59 vpisov.

Vse udeležence hkrati obveščamo, da je ob zaključku letošnje akcije, tudi tokrat mogoče naročiti spominsko majico.

Vsak sodelujoči, ki je med trajanjem akcije zbral 20 ali več vpisov, bo za nagrado na zaključnem srečanju, prejel kvalitetno športno majico z logotipom "Prijatelj Jelenc".

Akcija bo organizirana tudi v prihodnji sezoni!