7. sezona - uvrstitve

Komisija PD je pregledala vpisno knjigo in razglaša

naslednje rezultate:

PD Gorenja vas

objavlja uvrstitve udeležencev 7. sezone akcije

“Prijatelji Jelenc”

Cilj akcije “Prijatelj Jelenc” je bil , da planinci dosežejo v enem letu čim več vzponov na Blegoš po označeni planinski poti mimo Jelenc.

V akciji je lahko sodeloval vsak član PZS ali gornik, ki se med vzponom na Blegoš ali sestopu z njega ustavi v zavetišču na Jelencih.

Kot obračunsko leto se je štela zimska sezona odprtja zavetišča na Jelencih od 4. novembra do 2. maja. Zavetišče je bilo odprto med dnevi, ki so bili predhodno objavljeni v pravilih akcije Prijatelji Jelenc in na spletni strani društva v rubriki "Dežurni na Jelencih".

Kot potrdilo vzpona se šteje lastnoročni vpis udeleženca v posebno knjigo, ki se je med sezono nahaja v zavetišču. Vpisuje se z imenom in priimkom ter krajem bivanja.

Seznam vpisov udeležencev je oblikovan od skupaj vsaj dveh (2.) vpisov posameznega udeleženca !

Ob zaključku akcije »Prijatelji Jelenc«, bo v nedeljo, 03. junija 2018 ob 10. uri, pred zavetiščem na Jelencih razglasitev rezultatov. Najbolj vztrajnim bomo podelili nagrade.

Vabimo vse "Prijatelje JELENC"!

S seboj pripeljite še najdražje in prijatelje.

V primeru slabega vremena se zaključek akcije prestavi.

V sezoni se je bilo možno zbrati maksimalno 61 vpisov.

Vsak sodelujoči, ki je med trajanjem akcije zbral vsaj 20 bo za nagrado na zaključnem srečanju, prejel kvalitetno športno majico z logotipom "Prijatelj Jelenc".

Vsak sodelujoči, ki je med trajanjem akcije zbral 30 ali več vpisov bo za nagrado na zaključnem srečanju, prejel softshell jakno z logotipom "Prijatelj Jelenc".

Akcija bo organizirana tudi v prihodnji sezoni!