8.sezona - uvrstitve

PD Gorenja vas

objavlja uvrstitve udeležencev 8. sezone akcije

“Prijatelji Jelenc”

Komisija PD je pregledala vpisno knjigo in razglaša

naslednje rezultate:

Cilj akcije “Prijatelj Jelenc” je bil , da planinci dosežejo v enem letu čim več vzponov na Blegoš po označeni planinski poti mimo Jelenc.

V akciji je lahko sodeloval vsak član PZS ali gornik, ki se med vzponom na Blegoš ali sestopu z njega ustavi v zavetišču na Jelencih.

Kot obračunsko leto se je štela zimska sezona odprtja zavetišča na Jelencih od 4. novembra do 2. maja. Zavetišče je bilo odprto med dnevi, ki so bili predhodno objavljeni v pravilih akcije Prijatelji Jelenc in na spletni strani društva v rubriki "Dežurni na Jelencih".

Kot potrdilo vzpona se šteje lastnoročni vpis udeleženca v posebno knjigo, ki se je med sezono nahaja v zavetišču. Vpisuje se z imenom in priimkom ter krajem bivanja.

Seznam vpisov udeležencev je oblikovan od skupaj vsaj dveh (2.) vpisov posameznega udeleženca !

Vsak sodelujoči, ki je med trajanjem akcije zbral vsaj 20 bo za nagrado na zaključnem srečanju, prejel kvalitetno športno majico z logotipom "Prijatelj Jelenc".

Vsak sodelujoči, ki je med trajanjem akcije zbral 30 ali več vpisov bo za nagrado na zaključnem srečanju, prejel softshell jakno z logotipom "Prijatelj Jelenc".

Akcija bo organizirana tudi v prihodnji sezoni!