9. sezona - uvrstitve

PD Gorenja vas

objavlja uvrstitve udeležencev 9. sezone akcije

“Prijatelji Jelenc”

Komisija PD je pregledala vpisno knjigo in razglaša

naslednje rezultate:

Cilj akcije “Prijatelj Jelenc” je bil , da planinci dosežejo v enem letu čim več vzponov na Blegoš po označeni planinski poti mimo Jelenc.

V akciji je lahko sodeloval vsak član PZS ali gornik, ki se med vzponom na Blegoš ali sestopu z njega ustavi v zavetišču na Jelencih.

Kot obračunsko leto se je štela zimska sezona odprtja zavetišča na Jelencih od 4. novembra do 2. maja. Zavetišče je bilo odprto med dnevi, ki so bili predhodno objavljeni v pravilih akcije Prijatelji Jelenc in na spletni strani društva v rubriki "Dežurni na Jelencih".

Kot potrdilo vzpona se šteje lastnoročni vpis udeleženca v posebno knjigo, ki se je med sezono nahaja v zavetišču. Vpisuje se z imenom in priimkom ter krajem bivanja.

Seznam vpisov udeležencev je oblikovan od skupaj vsaj dveh (2.) vpisov posameznega udeleženca !

Vsak sodelujoči, ki je med trajanjem akcije zbral vsaj 15 vpisov bo za nagrado na zaključnem srečanju, prejel kvalitetno športno majico s kratkim rokavom z logotipom "Prijatelj Jelenc" ali "Prijateljica Jelenc".

Vsak sodelujoči, ki je med trajanjem akcije zbral 30 ali več vpisov bo za nagrado na zaključnem srečanju, prejel kvalitetno športno majico s dolgim rokavom z logotipom "Prijatelj Jelenc" ali "Prijateljica Jelenc".

Vsak sodelujoči, ki je med trajanjem akcije zbral vse vpise pa prejme športno oblačilo z logotipom "Prijatelj Jelenc" ali "Prijateljica Jelenc".

9. sezona "Prijateljev Jelenc" se je žal zaradi epidemije "Corona virusa" zaključila predčasno, žal že 9. marca, ko smo bili primorani zapreti vrata zavetišča.

Iz tega razloga, smo tudi znižali potrebno število vpisov, ki jih je bilo potrebno zbrati za posamezno nagrado in sicer:

- iz 20 na 15 vpisov za majico kratek rokav in

- iz 35 na 30 vpisov za majico dolg rokav.

Akcija bo organizirana tudi v prihodnji sezoni!